Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Barvy

Vyhledávání článků
Barvy v bytě XI. - Zelená

Barvy v bytě XI. - Zelená

vyšlo 4.10.2011

Po oranžové a fialové, které jsme si představili v minulých dílech našeho seriálu o barvách v interiéru, si dnes něco povíme o třetí doplňkové barvě, a tou je zelená. Pro mnohé je to barva živé přírody, kterou s radostí při zařizování bytu použijí, pro jiné však strašák, kterého se bojí pustit do domácnosti. Proč?

 
Čištění a údržba dřevěné kuchyně

Čištění a údržba dřevěné kuchyně

vyšlo 23.9.2011

Ve výčtu přírodních materiálů stojí stále na prvních příčkách dřevo, dokáže totiž zútulnit každý interiér a to bez ohledu na to, zda jde o interiér klasický či moderní. Jestliže také patříte k jeho milovníkům a rozhodli jste se dřevem obklopit i v kuchyni, měli byste vědět, jak o dřevěnou kuchyňskou linku správně pečovat, aby zůstala dlouho krásná.

 
Renovace  a nátěr fasády

Renovace a nátěr fasády

vyšlo 18.8.2011

Odlupující se omítka na domě není nic hezkého a její objevení rozhodně majitele domu nepotěší. Přišel tak čas dát domu nový, svěží a reprezentativní nátěr. Z nové fasády si ale nemusíte dělat hlavu, tuto práci zvládne každý a bez větších problémů. Stačí mít jen vhodné vybavení a vědět, jak na to.

 
Jak vybírat nářadí na malování?

Jak vybírat nářadí na malování?

vyšlo 10.8.2011

Už máte oškrábané a napenetrované stěny, vybrané vhodné barvy a jediné co vám k vymalování pokoje chybí je vhodné nářadí? Vyrazte tedy na nákup štětců, válečků či stříkacích pistolí, hobbymarkety jsou jich plné. Víte ovšem, které nářadí je vhodné právě pro konkrétní stěnu?

 
Víte, jaký druh barvy použít při malování interiéru?

Víte, jaký druh barvy použít při malování interiéru?

vyšlo 29.7.2011

Při malování interiéru je důležité správně vybrat nejen odstín barvy, ale také její druh. Při výběru vhodného druhu malířské barvy je třeba zohlednit především savost a hrubost povrchu, na který ji chceme použít. Jelikož je sortiment nabízených malířských barev dnes opravdu široký, je někdy problém se v něm zorientovat.

 
Jak vybrat vhodné barvy pro váš byt

Jak vybrat vhodné barvy pro váš byt

vyšlo 15.7.2011

I když většina z nás malování nemá zrovna v lásce, výběr barvy je snad tou nejoblíbenější činností spojenou s malováním. V současné době máme na výběr z tisíců nejrůznějších odstínů a tak můžeme zapojit fantazii a vybrat si to, co se nám nejvíce líbí. Při výběru je však třeba se řídit několika jednoduchými pravidly, abychom to s pestrostí nepřehnali a barvy pracovaly v náš prospěch.

 
Jak na nátěry kovů

Jak na nátěry kovů

vyšlo 9.7.2011

Nemusíte být nutně majiteli domu s plechovou střechou, abyste čas od času řešili problém jak a čím natírat kov. I v panelovém bytě naleznete několik kovových prvků – například těleso ústředního topení.

 
Jak připravit stěny na malování?

Jak připravit stěny na malování?

vyšlo 13.6.2011

Příprava podkladu pro malování je velmi důležitá, abychom při malování samotném dosáhli skvělých výsledků a vyhnuli se případným komplikacím. Většinou je to ale činnost ze všech nejneoblíbenější, kdy je nutné oškrábat vrstvy starších maleb, odstranit nerovnosti po zbytcích lepidla od tapet, klihových nátěrů a případně i opatřit stěny penetračním nátěrem.

 
BIO čisticí prostředky aneb domov bez chemikálií

BIO čisticí prostředky aneb domov bez chemikálií

vyšlo 28.5.2011

Víte, co obsahují vaše prací prášky, dezinfekce nebo čisticí prostředky do koupelny? Máte doma alergiky nebo astmatiky a z chloru se vám dělá špatně? Zaměřte se na výrobky ekologické a BIO-čisticí prostředky, které neohrožují vaše zdraví ani životní prostředí, které je konečné a nikoliv nekonečné.

 
Příprava na malování interiéru

Příprava na malování interiéru

vyšlo 12.5.2011

„Měli bychom vymalovat“ – tato tři slova jsou pro mnohé lidi noční můrou. Malování pokojů nepatří mezi oblíbený způsob trávení volna asi nikoho z nás, ale holt čas od času je prostě potřeba k této činnosti svolit. Co vše budete k malování potřebovat, kdy je dobré s ním začít a proč to vlastně děláme, se dozvíte v následujícím článku.

 
Vůně do interiéru

Vůně do interiéru

vyšlo 6.1.2011

Příjemnou a útulnou atmosféru domova nenavozuje jen vybraný nábytek, bytové doplňky a dekorace, ale také vůně, kterou bohužel řada lidí podceňuje. Můžete mít sebeluxusnější byt, ale pokud první, co hosty při vstupu upoutá, bude nepříjemný zápach, není to zrovna dobrá vizitka. V současné době existuje řada pomocníků, která dokáže tento problém vyřešit.

 
Detastop® a Detakryl protiplísňový® - přípravky, které hloubkově ničí plísně a řasy

Detastop® a Detakryl protiplísňový® - přípravky, které hloubkově ničí plísně a řasy

vyšlo 22.12.2010

Chemické výrobní družstvo Detecha přináší nové malířské přípravky, DETASTOP® a DETAKRYL PROTIPLÍSŃOVÝ®, které hloubkově ničí plísně a řasy

 
Téma týdne: Barvy a malování

Téma týdne: Barvy a malování

vyšlo 19.12.2010

Tento týden přinášíme souhrn článků, tipů a zajímavostí na téma Barvy a malování.

 
Barvy v bytě X. - Fialová

Barvy v bytě X. - Fialová

vyšlo 23.11.2010

Další doplňkovou barvou po oranžové, o níž jsme si povídali před několika týdny, je barva fialová. Je to barva snílků, mystiky a melancholie, velmi podporuje kreativitu a fantazii a momentálně je hodně v kurzu. Přesto ne každý má odvahu zakomponovat některý z jejích nádechů do interiéru. Nutno říci, že je to škoda.

 
Fasádní barvy Cemix

Fasádní barvy Cemix

vyšlo 24.9.2010

Společnost LB Cemix investovala v letech 2006 až 2007 do svého rozvoje a v areálu výrobního závodu v Čebíně postavila nové zařízení na výrobu disperzních produktů. Po zahájení výroby se společnost stala zcela nezávislým výrobcem tzv. šlechtěných pastovitých omítek, fasádních nátěrů, penetračních nátěrů, povlakových hydroizolací a dalších speciálních disperzních produktů pro stavebnictví.

 
Víte, jaký štětec na kterou barvu použít?

Víte, jaký štětec na kterou barvu použít?

vyšlo 23.7.2010

Supermarkety i specializované prodejny jsou plné štětců nejrůznějších tvarů, velikostí i použitých materiálů. Víte ale, který štětec je vhodný pro barvu, kterou se právě chystáte natírat?

 
DETOXY COLOR® – zdravá barva proti plísni, nemoci, alergii, astmatu

DETOXY COLOR® – zdravá barva proti plísni, nemoci, alergii, astmatu

vyšlo 21.7.2010

Chcete se navždy zbavit plísní na stěnách vašeho jinak spokojeného domova? Máte dost toho, že jsou vaše děti stále nemocné a vy s nimi? Jmenuji se Veronika Vozáková, jsem chemická technoložka a doporučuji vám nátěrovou hmotu Detoxy Color. Výjimečnost této barvy spočívá v její unikátní vlastnosti ničit choroboplodné, infekční a zdravotně závadné látky.

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.