IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Barvy

Vyhledávání článků
Malíři pokojů a lakýrnické práce

Malíři pokojů a lakýrnické práce

vyšlo 12.7.2010

Malování pokojů a lakýrnické práce dávno není nikdo nucen dělat svépomoci. Pokud dáte zelenou profesionálnímu zpracování a svěříte se odborníkům, nebudete litovat. Jak se ale orientovat v široké záplavě nabídek nejen na internetu? Dobrým vodítkem jsou spolehlivé reference.

 
Fasádní izolace daxner®

Fasádní izolace daxner®

vyšlo 28.6.2010

Na polystyrén a minerální vlnu získáte dotaci snadno, ale fasádní izolace daxner® vedle zateplení zlepší kvalitu užívání a zachová ráz stavby.

 
Nepřítel jménem koroze

Nepřítel jménem koroze

vyšlo 6.6.2010

Kovy nás obklopují na každém kroku – ploty, zábradlí, okapy, bohužel korodují, a tím nejenže ztrácejí na kvalitě, ale mohou také ohrozit zdraví obyvatel domu. V boji s korozí máte dvě možnosti, kovové předměty povrchově ošetřit nátěrem nebo je vyměnit za nové.

 
Materiály a barvy - to nejlepší pro nejmenší

Materiály a barvy - to nejlepší pro nejmenší

vyšlo 30.5.2010

Fakt, že by naše děti měly dostat jen to nejlepší, je už naštěstí při zřizování dětského pokoje dostatečně zakořeněn. Než se pustíte do budování dětského království, nechejte si poradit, jaké materiály a barvy jsou pro tento prostor nejvhodnější.

 
Barvy v bytě IX. - Oranžová

Barvy v bytě IX. - Oranžová

vyšlo 18.5.2010

Po neutrálních a základních barvách nás čeká rozebrat barvy doplňkové. Pojďme se nejprve podívat na oranžovou, která vzniká smísením žluté s červenou. V příštích dílech si povíme něco o fialové a zelené.

 
Barvy v bytě VIII. - Modrá

Barvy v bytě VIII. - Modrá

vyšlo 29.3.2010

Poslední ze základních barev vedle červené a žluté, které jsme rozebrali v minulých dílech našeho seriálu, je barva modrá. Je barvou pohody, klidu a míru, ale také dálek, chladu a smutku. Jedná se o studenou barvu, a proto s ní musíme zacházet opatrně, aby nepůsobila odměřeně či dokonce nepřátelsky.

 
Patinování je kouzlení s časem

Patinování je kouzlení s časem

vyšlo 25.2.2010

Pokud se ve vašem domově najdou rámy starých zrcadel, kování na nábytku nebo kovové svícny, možná byste chtěli dopřát těmto starším kouskům ještě více omšelý vzhled. Pro získání starobylého vzezření nejen nábytku lze s úspěchem použít techniku patinování, s jejíž pomocí je možné zdobit různé materiály.

 
Desinfekci a hygienu v domácnosti zařídí univerzální čistič

Desinfekci a hygienu v domácnosti zařídí univerzální čistič

vyšlo 20.2.2010

Ve většině domácností se v minulosti používal pro dezinfekci chlór. Známé jsou jeho bělicí a dezinfekční účinky, ale stejně tak dobře známe i jeho škodlivé vlastnosti. Současný trh už přichází s řadou dezinfekčních přípravků, které zaručeně účinkují proti viditelné špíně, ale zároveň při čištění zahubí téměř stoprocentně všechny plísně, bakterie a viry.

 
Venkovní obklady a umělý kámen

Venkovní obklady a umělý kámen

vyšlo 11.2.2010

Hledáte tu nejvhodnější barvu na fasádu vašeho domu, ale stále se nemůžete rozhodnout, která bude ta pravá? Nezaujal vás ani jeden z nabízených odstínů? Pak možná pro vás bude zajímavým řešením umělý kámen.

 
Barvy v bytě VII. - Zlatá a stříbrná

Barvy v bytě VII. - Zlatá a stříbrná

vyšlo 22.1.2010

Dnes v našem seriálu trochu odbočíme. Než rozebereme poslední ze základních barev, tedy modrou, povíme si něco o zlaté a stříbrné barvě. Hojnost, lesk a bohatství. To jsou atributy, které nám tyto barvy evokují. Jejich použití v interiéru není zcela jednoduché, neboť se ani jednou z nich nedají pokrývat velké plochy. Vhodně zkombinované a s citem užité coby doplňková barva se však stříbrná i zlatá v místnosti krásně vyjímají. Proto se jich určitě nebojte.

 
Malování pokojů v Praze svěřte odborníkům

Malování pokojů v Praze svěřte odborníkům

vyšlo 14.1.2010

Malování pokojů není jednoduchá záležitost. Znáte tu památnou větu z domova – „budeme malovat“!? Což se rovnalo malému domácímu zemětřesení. Dřív bylo totiž zvykem a nutností řešit takové práce svépomocí. Dnes má zelenou profesionální zpracování. Jak se ale orientovat v široké záplavě nabídek nejen na internetu? Dobrým vodítkem jsou spolehlivé reference.

 
Originální 3D tapety

Originální 3D tapety

vyšlo 7.1.2010

Máte rádi originalitu a nevšednost? Chtěli byste něčím ozvláštnit své bydlení podle vzoru nebo dle vlastních představ? Designové 3D tapety nebo velkoformátové obrazy se mohou stát netradičním doplněním interiéru vašeho domova nebo kanceláře, klubu či kavárny.

 
Barvy v bytě VI. - Červená

Barvy v bytě VI. - Červená

vyšlo 16.12.2009

Další základní barvou je vedle žluté a modré barva červená. Jde o barvu velice výraznou, která může působit pozitivně, ale i negativně, proto se s ní musí pracovat velice opatrně a citlivě. Pro mnohé je červená také barvou blížících se Vánoc.

 
Barvy v bytě V. - Žlutá

Barvy v bytě V. - Žlutá

vyšlo 6.11.2009

Po trojici neutrálních barev bílá - šedá - černá se dnes pustíme do barev základních a jako první si na paškál vezmeme žlutou. Základní se jí říká z toho důvodu, že společně s modrou a červenou tvoří základ barevného spektra.

 
Barvy v bytě IV. - Černá

Barvy v bytě IV. - Černá

vyšlo 6.10.2009

Poslední z takzvaných neutrálních barev je po bílé a šedé barva černá. Zatímco v západních kulturách je tato "nebarevná" barva symbolem smrti, zániku, smutku, strachu a tmy, východní filosofie ji uctívají coby barvu plodnosti a úrodné země.

 
Zateplování staršího rodinného domu

Zateplování staršího rodinného domu

vyšlo 13.9.2009

V souvislosti s dotačním programem „Zelená úsporám“ se v posledních měsících mluví o zateplování častěji, než kdy jindy. Mnoho majitelů starších rodinných domů se rozhoduje, jestli „do toho jít“. Má to vůbec smysl?

 
Moderní tapety pro svěží změnu domova

Moderní tapety pro svěží změnu domova

vyšlo 3.9.2009

Po tapetománii šedesátých a sedmdesátých let byste ještě před pár lety našli tapetu jen v málokteré domácnosti, dnes však slaví opět návrat ve velkém stylu. Možná díky inspiraci právě z let sedmdesátých, která je nyní patrná v designu, architektuře i v módě. Stále se sice lepí na zdi pokojů, technologie výroby ale pokročila a použití materiálů je pestřejší.

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.