Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Barvy

Vyhledávání článků
Barvy do interiéru a jejich složení

Barvy do interiéru a jejich složení

vyšlo 28.7.2009

Tentokrát nebudeme psát o tom, jaký barevný odstín je vhodný do té či oné místnosti. Podíváme se spíše na to, jaké druhy interiérových barev jsou na trhu z hlediska jejich složení a k jakým účelům se používají.

 
Jak odstranit staré nátěry

Jak odstranit staré nátěry

vyšlo 9.7.2009

Kolem domu či na zahradě je stále co dělat, mezi pravidelné činnosti patří i obnovování nátěrů. Ale jsou věci, na kterých už je tolik vrstev, že je to zkrátka neúnosné, nebo jsou původní nátěry ve špatném stavu a odlupují se.

 
Flügger barvy a tapety interiér bytu rozzáří

Flügger barvy a tapety interiér bytu rozzáří

vyšlo 12.6.2009

Kolekce tapet Flügger Fiona poskytují širokou škálu moderních vzorů, kterými snadno vytvoříte unikátní design bytu, kanceláří, ale i obchodních prostor. V sortimentu naleznete hned několik kolekcí, které lze dokonale kombinovat barevnými odstíny omyvatelných barev Flügger do interiéru. Inspirujte se i vy!

 
Barvy v bytě III. - Šedá

Barvy v bytě III. - Šedá

vyšlo 22.5.2009

Po bílé, o které jsme psali minule, je další neutrální barvou šedá. Je to barva nerozhodnosti, kompromisu a opatrnosti, ale také barva smutku a chudoby. Pro někoho je šedá naprosto nudná, pro jiného je však symbolem vznešenosti a elegance.

 
Barvy v bytě II. - Bílá

Barvy v bytě II. - Bílá

vyšlo 31.3.2009

Ačkoliv v Číně je bílá barvou smutku, v našem kulturním prostředí je naopak symbolem nových začátků a také synonymem čistoty a nevinnosti. Patří spolu se šedou a černou mezi barvy neutrální, někdo o ní dokonce říká, že je barvou nebarevnou. Jak bílá působí v interiéru a jaké jsou její přednosti?

 
Barvy v bytě I. - Obecná pravidla

Barvy v bytě I. - Obecná pravidla

vyšlo 6.3.2009

Před malováním pokojů je potřeba vždy si dobře rozmyslet, jaké barvy budou v dané místnosti použity. Každá barva se hodí do jiného typu místnosti, existují určitá pravidla, jaké barvy se dají a nedají kombinovat, a zároveň každá barva jinak ovlivňuje lidskou psychiku.

 
Rady, které nestárnou - V. díl - Malujeme a natíráme

Rady, které nestárnou - V. díl - Malujeme a natíráme

vyšlo 23.11.2008

Pokud jste se rozhodli vzít vánoční úklid opravdu zgruntu a chcete před příchodem svátků klidu a míru očistit stěny nebo dokonce rovnou vymalovat, případně natřít rámy oken, mohly by se vám hodit staré dobré rady našich babiček a dědů, z nichž některé ještě rozhodně nezestárly.

 
Mozaikové minerální omítky

Mozaikové minerální omítky

vyšlo 29.10.2008

Při stavbách i rekonstrukcích se stále častěji setkáváme s mozaikovými minerálními omítkami, zvanými také „marmolit“. Jsou to velmi dekorativní, různobarevné omítky se zrnitou strukturou, nejčastěji na bázi bezrozpoustědlové akrylátové disperze nebo roztoku epoxidové pryskyřice a minerálních plniv v podobě přírodních kamínků.

 
Nanotechnologie na vaší fasádě

Nanotechnologie na vaší fasádě

vyšlo 15.8.2008

Zřejmě jste už slyšeli o tzv. „samočisticích omítkách“. Ale funguje to vůbec, a pokud ano, jak? Samočisticí omítky bývají nejčastěji na silikonové nebo silikátové bázi a na povrchu fasády vytvářejí díky své chemické skladbě speciální povrchovou strukturu.

 
Zapravení ostění okna nebo dveří – snadno a rychle se sádrovou omítkou

Zapravení ostění okna nebo dveří – snadno a rychle se sádrovou omítkou

vyšlo 21.4.2008

Rozhodujete se vyměnit či nově osadit okna nebo dveře a hledáte řešení, jak poté docílit dobře zapravené a hladké stěny? Sáhněte po materiálu, který vám usnadní vaši práci. Snadné a rychlé zapravení ostění oken a dveří dosáhnete pomocí sádrové omítky Rimano UNI nebo sádrovou stěrkou Rimano PRIMA.

 
Barevná předsíň

Barevná předsíň

vyšlo 6.3.2008

O tom, že vstupní prostor do bytu je vizitkou majitele nelze pochybovat. Úzká a tmavá předsíň nikoho nenadchne stejně jako chladný a neosobní interiér. Vše se dá změnit uvážlivou volbou nábytku a dekorativní úpravou stěn. Pro výsledný efekt je však důležitá barevnost.

 
Vláknocementové fasádní desky

Vláknocementové fasádní desky

vyšlo 23.1.2008

Kromě tradičních systémů úpravy fasád s použitím omítky se nám při stavbě i rekonstrukci domů nabízí další možnost – fasádní desky. Mohou být vyrobeny z různého materiálu, nejčastěji se objevují vláknocementové, z minerální plsti, polystyrenu, kovu či dřeva.

 
Barvy v koupelně

Barvy v koupelně

vyšlo 13.12.2007

Módní vlny a trendy máme obvykle v naší mysli spojeny s odíváním, ačkoliv se zdaleka nevyhýbají ani architektuře a interiérovému designu. Výjimkou nejsou samozřejmě ani koupelny. O tom, jaký vývoj prodělaly za posledních pár let, se můžete nejlépe přesvědčit sami při návštěvě jakéhokoliv koupelnového studia.

 
Barvy v ložnici

Barvy v ložnici

vyšlo 12.10.2007

Ložnice je místem relaxace a odpočinku. Tomu by mělo odpovídat nejen její vybavení nábytkem, ale vůbec celé barevné ladění. Podívejme se společně na to jaké barvy zvolit, abychom navodili uvolněnou a pohodovou atmosféru a naopak, jakým se pro jistotu vyhnout.

 
Jak vybírat barvu fasády

Jak vybírat barvu fasády

vyšlo 22.9.2007

Také už máte pocit, že si váš dům zaslouží nový kabát? Podívejme se společně, jak vybrat tu správnou barvu, která by fasádě slušela co nejlépe. Vždyť právě ona ovlivňuje první dojem přicházejícího a odráží vkus i životní styl svého majitele.

 
Teluria - barvy pro Vás...

Teluria - barvy pro Vás...

vyšlo 10.9.2007

Sortiment vyráběný v Telurii zahrnuje malířské a fasádní barvy, laky, lazury a emaily pro nátěry dřeva, základní barvy a vrchní emaily pro nátěry kovů, napouštědla a ochranné přípravky na dřevo, lepidla na pokládání podlahových krytin, lepení korku, polystyrenu, tapet a mnohé další materiály.

 
Fasádní betonové obklady

Fasádní betonové obklady

vyšlo 6.9.2007

Když se řekne slovo „beton“, mnohým z nás se vybaví zašedlost a strohost architektury panelákových sídlišť z dob před 15 lety. V dnešní době tento materiál nabývá mnohem inspirativnější a modernější podoby a nachází uplatnění nejen jako materiál ryze konstrukční, ale i jako materiál dekorativní.

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.