IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Barvy

Vyhledávání článků
Bojujeme s plísněmi

Bojujeme s plísněmi

vyšlo 25.8.2007

Téměř každý, kdo má dům či byt – zejména starší – to asi zažil. Plíseň! Může se vytvořit v koupelně (nejčastěji ve spárách mezi kachličkami), za skříněmi, v rozích místností… Plísně vznikají hlavně ve vlhkém prostředí. Kromě toho, že nevypadají hezky a narušují podklad, na kterém se objeví, mohou být také nebezpečné pro lidské zdraví (alergie, astma…). Proto bychom se měli snažit se jich zbavit.

 
Malování  v interiéru - jak začít?

Malování v interiéru - jak začít?

vyšlo 8.8.2007

Ať už jste se rozhodli zpestřit si svůj poněkud fádní byt novými barvami, nebo prostě jen tak potřebujete vymalovat. Není pochyb, že už tušíte, co vás čeká. My si dnes přesto uděláme alespoň krátkou rekapitulaci interiérového malování.

 
Barvy v bytě III. - barevný svět dětí

Barvy v bytě III. - barevný svět dětí

vyšlo 28.5.2007

Všechny děti se dobře cítí v příjemném optimistickém prostředí. Milují pestrost, barevné hračky, jasné a světlé místnosti. Možná si ani neuvědomujeme, že využíváním barev v dětském pokoji můžeme ovlivnit chování příliš „živého“ dítěte a podpořit jeho soustředění. Nebo naopak, k aktivitě probudit dítě pasivní.

 
Jak se zbavit hmyzu v bytě

Jak se zbavit hmyzu v bytě

vyšlo 21.4.2007

Známe to všichni. Po náročném dni se chystáme ke spánku a najednou z ničeho nic zaslechneme slabé, ale pronikavé bzučení. Na blahodárný spánek můžeme v tu chvíli zapomenout a to alespoň do té doby, než se s komářím vetřelcem nadobro nevypořádáme. A co pak nezvaní návštěvníci našich šatníků, spíží a ostatních prostor bytu?

 
Barvy v bytě II. - barvy a prostor

Barvy v bytě II. - barvy a prostor

vyšlo 16.3.2007

Ještě před několika lety nebylo vůbec možné uvažovat o tom, že vymalujeme byt jinak než jednobarevně. Někteří odvážlivci kombinovali tapety s malbou, jiní si lepili rádoby kazetový strop z polystyrénových výlisků. Současná široká nabídka barev, laků, mořidel a textilií umožňuje každému z bytu vytvořit útulný a vkusný domov.

 
Když se řekne omítka...

Když se řekne omítka...

vyšlo 15.2.2007

Omítka je plášť vašeho domu. Pokud budete vědět, jak ji správně využít, zaručujeme vám ideální kombinaci kvality, ochrany a estetických předností. Stačí jen vědět, jak na to…

 
Barvy v bytě I. - jak vnímáme barvy

Barvy v bytě I. - jak vnímáme barvy

vyšlo 12.2.2007

Můžeme jimi vyjádřit radost, smutek i úctu. Někdy barva určovala příslušnost ke společenské skupině. Například historické prameny dokládají význam barevnosti jako prostředek k vyjádření určitého stavovského postavení.

 
Oblékáme stěny do tapet

Oblékáme stěny do tapet

vyšlo 10.1.2007

Možná by se zdálo, že dekorování stěn tapetami má již svá nejlepší léta za sebou. Někteří dokonce tapetám po éře uniformních panelových domácností nemohou dodnes přijít na chuť. Faktem zůstává, že tapety mají své kouzlo a nemusíme se při jejich použití omezovat pouze na papír.

 
Hrátky s barvami

Hrátky s barvami

vyšlo 23.11.2006

Barvy patří k nejlevnějším a přitom k nejúčinnějším způsobům, jak ovlivnit celkový charakter a atmosféru místnosti. Jejich vhodnou kombinací můžeme navíc opticky potlačit některé nedostatky prostoru a naopak, zvýraznit jeho zajímavé a osobité prvky. Proto je až s podivem, jak málo pozornosti někteří lidé při zařizování bytu barvám věnují.

 
Co dokáží vnitřní omítky

Co dokáží vnitřní omítky

vyšlo 18.11.2006

Chcete-li dosáhnout neotřelého vzhledu stěn interiéru, nemusíte se omezovat jen na nátěrové hmoty či tapety. Velmi zajímavých efektů je možno docílit jen použitím vhodných omítek.

 
Nebojte se oranžové barvy

Nebojte se oranžové barvy

vyšlo 13.9.2006

Teplá oranžová barva má v interiéru své nezastupitelné místo. Dokáže celý prostor proteplit a lze ji použít v podstatě ve všech místnostech domu. Kromě toho působí také energickým dojmem a dodává atmosféře optimismus.

 
Omítky vhodné i do koupelny

Omítky vhodné i do koupelny

vyšlo 6.8.2006

Koupelna je stejně jako kuchyně místem, kde je výrazně vlhčí prostředí než v jiných místnostech domu. Je potřeba si proto uvědomit, že kromě nábytku, podlahy a zařízení musíme vlhkému prostředí přizpůsobit zejména omítku.

 
Boj proti hmyzu, hlodavcům a plísním

Boj proti hmyzu, hlodavcům a plísním

vyšlo 11.7.2006

Pokud selžou tradiční mucholapky a pasti na myši, je čas zavolat odborníky. Firma Grattis se zabývá právě činnostmi s poněkud tajuplným názvem DDD – tedy desinfekce, desinsekce a deratizace.

 
Jak na úpravu stěn? Se sádrovými omítkami Rimano

Jak na úpravu stěn? Se sádrovými omítkami Rimano

vyšlo 9.7.2006

V dnešní moderní bytové výstavbě je potřebné připomenout, že povrchová úprava stěn v obytných místnostech je jedním z nejdůležitějších faktorů pro zdravé bydlení.Velkou oblibu opět zaznamenávají v posledním desetiletí kvalitní sádrové omítky, které se po dlouhých letech nezájmu staly velkým hitem.

 
Chystáte se tapetovat?

Chystáte se tapetovat?

vyšlo 20.6.2006

Čas letních prázdnin a dovolených stále mnoho rodin využívá k úpravám či opravám svého bydlení, k malování, tapetování apod. Děti jsou většinou u babičky nebo táboře, tak proč toho nevyužít? S jakými tapetami se na trhu můžete setkat?

 
Jak udržovat zahradní bazén během letní sezóny

Jak udržovat zahradní bazén během letní sezóny

vyšlo 16.6.2006

Mít na zahradě vlastní bazén není jen tak. Vedle správného zazimování a odzimování, o kterém jsme psali nedávno, je důležité starat se o vodní nádrž také během léta, kdy je používána. Co vše je potřeba pravidelně v letních měsících dělat a jak minimalizovat naše úsilí i nemalé náklady na údržbu bazénu?

 
Barvy pro obývací pokoj

Barvy pro obývací pokoj

vyšlo 16.5.2006

Barvy zcela jistě dotvářejí interiér. Vhodně či naopak nevhodně zvolené barvy vytvoří atmosféru pokoje a postarají se také o prostorové vnímání místnosti. V obývacím pokoji se z hlediska barev můžete vyřádit více než kde jinde.

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.