Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Barvy

Vyhledávání článků
Účinný boj s mravenci - funguje chemie i babské rady

Účinný boj s mravenci - funguje chemie i babské rady

vyšlo 17.4.2016

Možná vás poslední dobou také trápí mravenci, kteří si přes vaši kuchyň či obývák ať už doma nebo na chatě udělali dálnici. Drze se promenádují po kuchyňské lince nebo po zemi a hledají něco k snědku. Zbavit se jich můžete mnoha chemickými prostředky, ale za zkoušku stojí i osvědčené babské rady, kdy v boji proti nim postačí prostředky přírodní.

 
Malování, tapetování? Žádný problém!

Malování, tapetování? Žádný problém!

vyšlo 29.2.2016

Každý z nás má jisté estetické vnímání. Někdo se narodil s vyvinutějším smyslem pro krásu, jiní v tomto směru mohou lehce zaostávat. Není podstatné, do jaké z těchto kategorií patříme, svět barev bezesporu působí na každého jedince velmi intenzivně. Pokud chceme docílit stoprocentní spokojenosti s vlastním bydlením, je nesmírně podstatné si doma, za pomocí barev, vytvořit tu nejlepší možnou atmosféru.

 
Barva roku 2016

Barva roku 2016

vyšlo 20.2.2016

Barevné trendy letošního roku dle Pantone Inc. jsou teplé jemné odstíny se vzájemným prolínáním. Jedná se o dvě barvy: Baby blue Serenity a purpurově růžovou Rose Quartz. Baby blue Serenity - je z anglického jazyka přeloženo s významem klid, pokoj a vyrovnanost. Tato modrá barva je něžného světlejšího odstínu - který zaujímá své místo v přírodě, jde o nebesa a vodu. Světle modrá má mít blahodárné účinky i na psychiku.

 
Provoňte váš domov - vonné tyčinky, interiérové parfémy a difuzéry

Provoňte váš domov - vonné tyčinky, interiérové parfémy a difuzéry

vyšlo 8.2.2016

Je všeobecně známé, že vůně působí nejen na náš čich, ale také na naše emoce. Do našeho těla jsou schopny vnést nejen uvolnění mysli, ale celkovou úlevu těla. Zvláště v dnešní době plné stresu a neklidu je velmi důležité se umět uvolnit a odpočinout si. A právě k relaxaci nám mohou významnou měrou přispět nejrůznější prostředky aromaterapie, jako jsou interiérové parfémy, difuzéry, vonné tyčinky a aromatické lampy s éterickými oleji anebo katalytické lampy.

 
Jak připravit podklad před malováním?

Jak připravit podklad před malováním?

vyšlo 2.2.2016

Co děláte o víkendu? Malujete? Výborně! Už jste se rozhodli, celá akce je naplánovaná. První krok je tedy za vámi. Víte ale, jak správně připravit podkladové zdivo před malováním? Pojďme se spolu podívat, jak na to.

 
Denas Struktura – vytvořte si sami efektní a estetické nátěry dřeva, kovů i jiných materiálů

Denas Struktura – vytvořte si sami efektní a estetické nátěry dřeva, kovů i jiných materiálů

vyšlo 8.10.2015

Potřebujete zrenovovat bytové jádro? Chcete si sami vytvořit nepravý benátský štuk? Renovujete starý nábytek, dveře, kuchyňské linky? Použijte DENAS STRUKTURU! Jedná se o ojedinělý přípravek na trhu určený pro nátěry dřevěných i kovových výrobků, v interiéru i exteriéru, který Vám vytvoří efektní a estetické nátěry. Aplikaci zvládnete sami v teple domova.

 
Klinkerové materiály na obkladech fasád, v interiéru i jako dlažba na zahradě

Klinkerové materiály na obkladech fasád, v interiéru i jako dlažba na zahradě

vyšlo 10.9.2015

Pro svou nenapodobitelnou barevnost jsou klinkerové pásky používány stále více při obkladech fasád, kde dokážou opticky zcela nahradit lícové cihly. Lze zvolit mezi obkladem moderním nebo i historizujícím. Používají se zejména na zateplovacích systémech a jejich životnost je díky jejich kvalitě nadčasová. Vaše fasáda tím získá jedinečný vzhled.

 
Na kdy naplánovat malování interiéru?

Na kdy naplánovat malování interiéru?

vyšlo 19.8.2015

Naši momentální náladu ovlivňuje mimo jiné i prostředí, v jakém se nacházíme. Abychom měli stále úsměv na tváři, je třeba se o něj dobře starat. Naše péče nemusí být nijak nákladná či náročná. Občas stačí prostě vymalovat! V dnešním článku se podíváme, na kdy malování naplánovat.

 
Odvětrávané fasády – jak vlastně fungují a jaké jsou jejich výhody?

Odvětrávané fasády – jak vlastně fungují a jaké jsou jejich výhody?

vyšlo 31.7.2015

Uvažujete o nové fasádě? Myslete i na odvětrávání. Dobrý systém cirkulace vzduchu brání vzniku vlhkosti a plísní. V zimě slouží jako tepelná izolace, v létě brání přehřívání zdiva. Pojďme se podívat, jak fungují a jaké jsou jejich výhody.

 
Denas univerzál – co dnes natřete, zítra jak nové najdete

Denas univerzál – co dnes natřete, zítra jak nové najdete

vyšlo 25.6.2015

„Co dnes natřete, zítra jak nové najdete“ – reklamní slogan výrobce barev z 80. let 20. století je jistě stále platný, jen je nutno vše dobře udělat, správně postupovat. Návodů, doporučení a rad, zaručených i ověřených, již bylo publikováno mnoho. Firma Denas Color a.s. působí na trhu s barvami již více než 20 let, jsme zárukou kvality a dalšího vývoje ve vlastních laboratořích.

 
Tipy, jak využít kámen v interiéru – stěny, dveře, kuchyňské linky i obklady

Tipy, jak využít kámen v interiéru – stěny, dveře, kuchyňské linky i obklady

vyšlo 20.5.2015

Nelze si nevšimnout, že posledních pár let se příroda vrací do našich příbytků. A nejde jen o doplňky, květinové stěny, ale i o přírodní materiály. Pomyslnou první příčku zabralo dřevo. Hned v těsném závěsu se drží kámen. Jak ho lze využít?

 
Jak postupovat při natírání plechové střechy?

Jak postupovat při natírání plechové střechy?

vyšlo 31.3.2015

Klasické plechové střechy, které jsou nejčastěji k vidění na chatách a chalupách, mají své příznivce i odpůrce. Mají spoustu výhod, ale problémem bývá je udržet v dobré kondici. Čas od času je tak třeba obnovit jejich povrch vhodným nátěrem. Jak tedy postupovat při natírání plechové střechy? A jaká barva je na tento typ střech nejvhodnější?

 
Jak vybírat a nanášet fasádní barvy?

Jak vybírat a nanášet fasádní barvy?

vyšlo 13.1.2015

Rozhodli jste se oživit fasádní nátěr vašeho starého domu, nebo vybíráte tu správnou fasádní barvu, kterou nanesete na váš nový rodinný dům? V obou případech je třeba dobře zvolit nejen odstín fasádní barvy, ale také její druh, abyste omítce zajistili co nejdelší životnost. Jaké jsou nové trendy a možnosti ve fasádních barvách?

 
Vybíráme vhodnou barvu do předsíně

Vybíráme vhodnou barvu do předsíně

vyšlo 30.12.2014

Předsíň je bez nadsázky nejdůležitější místo v domě. Podle malého vstupního prostoru si většinou děláme obrázek o celém bytě a hlavně o jeho majiteli. Rovněž se jedná o zpravidla nejmenší prostor, kam musíme vmáčknout oblečení, obuv, často špinavé a mokré prádlo, deštníky, kočárky; musíme se v ní šikovně vyhnout nejen s ostatními členy rodiny, ale i s domácím mazlíčkem. Musí být vybavena na dlouhý rozhovor se sousedem, ale i na krátkou návštěvu pošťáka.

 
11 kroků k útulnému domovu – úklid, pozitivní vibrace, rostliny a barvy

11 kroků k útulnému domovu – úklid, pozitivní vibrace, rostliny a barvy

vyšlo 22.12.2014

Jaké pocity ve vás navozuje váš dům či byt? Šťastné? Klidné? Nebo v každém rohu vidíte jen samé povinnosti. Je třeba umýt okna, vyprat záclony, pověsit poličku, zrýt záhony... V tom případě zbystřete. V současném hektickém světě je stres prakticky každodenním společníkem každého z nás, váš domov by k němu ale přispívat neměl.

 
Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

vyšlo 30.9.2014

Kdo nemá rád nudu a stereotyp a rád by si vyzdobil interiér něčím opravdu originálním, může sáhnout po tapetách, které jsou opět v módě. Že jsou pro vás i klasické tapety již okoukané? V takovém případě vyzkoušejte 3D tapety, které promění každou místnost k nepoznání – jsou skvělým a velmi moderním designovým kouskem interiéru.

 
Dřevěné obložení fasády – skvělá tepelná izolace a nadčasový vzhled

Dřevěné obložení fasády – skvělá tepelná izolace a nadčasový vzhled

vyšlo 1.8.2014

Dřevo je oblíbeným přírodním materiálem a dokáže podtrhnout styl každého domu. Dřevěná fasáda dodá stavbě moderní šmrnc, vdechne jí osobité kouzlo a navíc má skvělé tepelně-izolační vlastnosti. V dnešní době si můžeme dům obložit těmi nejkvalitnějšími dřevinami, jako je západní červený cedr, sibiřský modřín či tepelně upravená borovice.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Den Braven Duo flex

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.